Különleges borkóstoló

Mitől lehet különleges egy borkóstoló?

Ma már a minden ízlést kielégítő bor finomsága vonzó lehet, de hosszú távon unalmas. Nálunk a borkultúrát is kóstolgatjuk, hiszen az lényeg nem hörpintés, hanem az ízvilág felfedezésének megtanulása, gyakorlatiassá tétele.

Munkatársaimmal arra vállalkozunk, hogy a pannonhalmi borvidék borainak jellegzetességeit bemutassuk, és bevezessük vendégeinket a saját termésű szőlőnkből készült boraink kóstolásának különleges világába, hogy pletykákat mondjunk egy-egy különleges szeszélyű szőlőről, hogy melyiket, mikor és hogyan kell dédelgetni, becézni. Csakis így varázsolhatjuk elő belőlük az eszenciát, a szőlészet és a borászat művészetének csodáit.

Ha időben szólnak, mindent megoldunk! Mi szem és szájnak ingere, azonnal ott terem, legyen az bármilyen sajt, csokoládé és minden, ami az ízek varázsát segíti.

Borászatunkban a trezorunkban tároljuk a régebbi évjáratú borainkat, hogy a későbbiekben is figyelemmel kísérhessük a boraink élettartamát, illetve lehetőség szerinti összehasonlító kóstoltatására is.

A borkóstolóink 50-70 perces programok, a vendégek érdeklődésétől függően. Engedjék magukat vezetni és akkor biztosan egy izgalmas kultúra letéteményesei lehetnek.

Nyugdíjas, kertbarát és egyetemista csoportjainknak 2010-ben 10% kedvezményt biztosítunk.

Rendelés

(96) 471-730

Lemondás

Ha Önnek rendelését a borpincénkben le kell mondania, természetesen biztosak vagyunk benne, hogy erre Önnek alapos indoka van és egy következő alkalommal szívesen várjuk újból a házunkban!

Kérjük, ha bármi közbe jönne, jelezze a 96-471-730-as telefonszámon.

Előre is köszönjük.