Étterem — Udvarház

Fenséges fogások — a rusztikustól a rafináltig!

A több mint százéves borpincénk különtermében éljen át kettesben egy romantikus gyertyafényes vacsorát, vagy hívja meg barátait, családját netán üzleti partnereit egy felejthetetlen estére! Éttermünk két termében télen 100 főt, nyáron a rusztikus belső udvarunkkal együtt 160 főt tudunk vendégül látni.

Nyitva tartás
Nyáron
(áprilistól novemberig)
12-22 óráig – szünnap nincs
Télen
(decembertől márciusig)
12-21 óráig – szünnap: hétfő-kedd-szerda

Borospincénk exkluzív különtermében 10-12 főt tudunk vendégül látni.

Udvarházunk termei, udvarának várfala alatt igazán csalogató illatok állítják meg a finom falatokra vágyókat. A pincelátogatás után, ne halogassuk az étkek ránk váró varázsát.

Minden igényt kielégítő ételajánlataink és kérésre elkészített finomságaink mindig visszahozzák vendégeinket. Azt, hogy kinek mi volt a kedvence és gasztronómiai élménye az elmúlt esztendőkben, azt nehéz lenne összeírni. Az étlapon ajánlottak a visszajáró vendégek legkiválóbb ízléssel rendelt egyszerű és különleges ételeiből állnak, így bárki újdonsága lehet.

Nem titok, hogy a finom borok előtt, mellett népszerűek a sajt- és paraszttálak, a hagyományos és attól eltérő bogrács- grill- és serpenyős ételek is, de akár 3-4-5 fogásos ínyenc menüsorokkal vagy rusztikus állófogadásokkal is várjuk Vendégeinket.

Esküvők, céges és baráti rendezvények különleges helyszíne a Borbirodalom Pannonhalma Borpince!